Lid worden

Waarom lid worden?

“Ken je LAVA nog niet ?
Door diverse omstandigheden komen mensen soms zonder partner in het leven te staan.

Je wil graag wandelen, fietsen, iets gaan drinken en nog veel meer, maar alleen is dat niet zo leuk en altijd het vijfde wiel aan de wagen zijn wil je ook niet.

Wie handig is op computer googelt wel eens op het internet en ontdekt onze vereniging. Anderen horen het bestaan van de vereniging van kennissen. En dan komt die eerste stap: nieuwsgierig maar ook een beetje angstig naar de infoavond gaan.
De eerste vrijdag van elke maand vindt de infoavond plaats in zaal Elckerlyc in Sint-LambrechtsHerk. Het is een gezellig samenzijn met velen, die allen voor de eerste keer komen kijken of LAVA beantwoordt aan hun verwachtingen. Je wordt ontvangen door enkele leden van het bestuur.

Je krijgt een drankje aangeboden en het bestuur vertelt op een duidelijke en warme manier over de vereniging, de activiteiten, het programmaboekje, de mogelijkheden en zo veel meer. Er ontstaan al spontane contacten met de aanwezigen. Een echte aanrader. Kom jij ook ?”

“Lava is het beste wat ik tegenkwam sinds ik single ben”

“Bij Lava vind je opnieuw echte vrienden”

“In die 20 jaren dat ik getrouwd was heb ik nog niet een tiende zoveel plezier gemaakt en gelachen als nu bij Lava”

“Ik ben nog niet zo lang lid van Lava en vond er enkele goede vrienden. We hebben samen al veel gelachen.     Ik ben enorm blij deze vereniging te hebben leren kennen.”

Stuur een mailtje naar johnmoors.lava@gmail.com of bel John op het nummer 0473 601 905.

U kunt ook via het formulier inschrijven. 

kom vrijblijvend naar een infoavond

De eerste maal kan je op een informele manier kennis maken met onze vereniging op één van onze infoavonden.

  • iedere eerste vrijdagavond van de maand om 20u00

  • kom naar Elckerlyc, Pastorijstraat 4 in Sint-Lambrechts-Herk

Info lidgeld :

Vanaf 1 januari 2024 wordt het lidgeld van onze vereniging aangepast.
Het basis lidgeld bedraagt dan € 25. De leden krijgen per e-mail een verzoek om lidgeld te betalen in de loop van de maand waarin ze lid werden van Lava.

Het programma staat iedere maand op onze website. Je kan het programma lezen op je PC of laptop maar ook op een tablet of op je smartphone.
De leden die 25 € lidgeld betaalden krijgen een bericht per SMS telkens een nieuw programma op de website beschikbaar is. De verzender van dit bericht is het nummer ”8810”. Je moet de spamfilter van je smartphone uitschakelen om dit bericht te kunnen zien.

De kosten om het programma te drukken en te versturen per post zijn sterk gestegen. De leden kunnen er nog steeds voor kiezen om iedere maand een boekje per post te ontvangen maar zij zullen hiervoor € 40 lidgeld betalen.

Nieuwe leden betalen vanaf het eerste jaar hetzelfde lidgeld als de andere leden. De vergoeding voor administratiekosten wordt niet langer aangerekend.

Bankrekening
IBAN:     BE 33 7755 9540 7946
BIC:       GKCCBEBB